Ivan Lepinjica

 ZELJKO PUHOVSKI Cropix
SADA JE SLUŽBENO

Hrvatski prvoligaš prodao prvotimca za 400.000 eura, a brat mu ostaje u HNL-u: ‘Hvala ti na svemu...‘

‘Vjerujem da će Slaven Belupo u idućoj sezoni imati bolje rezultate jer klub to zaslužuje‘
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 27. lipanj 2024. 13:21

Slaven Belupo je u četvrtak realizirao prvi izlazni transfer u ljetnom prijelaznom roku. Ivan Lepinjica, 24-godišnji defenzivni vezni igrač, postao je novi član azerbajdžanskog prvoligaša Sabaha.

Koprivnički klub objavio je informaciju o transferu na svojim stranicama, a prema neslužbenim informacijama odšteta iznosi oko 400.000 eura.

– Proveo sam u Slavenu Belupu lijepih godinu dana. Bilo je uspona i padova, što je normalno u životu i sportu, ali ja ću se sjećati samo pozitivnih stvari. Hvala svima što su učinili da se u Koprivnici osjećam i više nego dobrodošao. Vjerujem da će Slaven Belupo u idućoj sezoni imati bolje rezultate jer klub to zaslužuje. Hvala svima i sretno Slavene – rekao je Lepinjica.

Lepinjica je prošle godine stigao kao slobodan igrač iz Rijeke, odigrao je 23 utakmice uz tri pogotka i jednu asistenciju. Slaven je s njegovim dovođenjem napravio dobar posao, a Lepinjica je pokazao svoje kvalitete i ispala je to dobitna situacija za sve zainteresirane strane.

Slaven će dobiti financijsku stabilnost, igrač će dobro zaraditi, a u cijeloj priči najviše posla imat će trener Ivan Radeljić koji sada mora pronaću odgovarajuću zamjenu za ponajboljeg igrača iz prošle sezone.

‘‘Ivane, hvala ti na svemu što si učinio za naš klub i sretno u nastavku karijere!‘‘, poručili su iz koprivničkog prvoligaša.

Inače, na Slavenovim pripremama na probi se trenutno nalazi Ivanov brat Igor Lepinjica...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. lipanj 2024 13:22