Trener Dinama Sergej Jakirović dobio je vrijeme za slaganje momčadi

 DAMIR ŠKOMRLJ/Cropix
PROMETNO NA MAKSIMIRU

Dinamo dovodi talenta iz Lokomotive, čeka se samo potpis. Kreće i rješavanje suvišnih igrača

Za pretpostaviti je da će Nikola Čavlina odmah nakon potpisa nastaviti karijeru na posudbi u Osijeku
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 03. lipanj 2024. 15:07

Dinamo je aktivirao opciju dovođenja Nikole Čavline, trebaju se sad srediti samo još neki papiri da mladi vratar i službeno postane igrač maksimirskog kluba. Za pretpostaviti jest da će nakon službenog potpisa za Modre, Čavlina karijeru nastaviti na posudbi u Osijeku.

Izravnim plasmanom u Europsku ligu, te mogućnošću plasmana u Ligu prvaka Modri su postali poželjna opcija za dolazak mnogih igrača, pa će sportskom direktoru Marku Mariću sad biti lakše napraviti listu dolazaka šestorice igrača, toliki broj se planira za pojačanje plave svlačionice.

image

Nikola Čavlina

DAMIR KRAJAČ/Cropix

Naravno, ne dolazi u obzir razbacivanje s novcima. Iako je blagajna nakon subote i pobjede Reala postala ‘zemlja smješka‘, a može biti još radosnija ako će se Dinamo plasirati u Ligu prvaka, neće se u Maksimiru razmetati niti plaćati neke nebulozne cifre za igrače. U ovom trenutku je zapravo najbitnije ‘rješavanje viškova‘.

Modri klub ima mnogo igrača na plaći, to se maksimalno želi minimalizirati. Bolje je neke transferirati za ‘siću‘ nego ima svakog mjeseca isplaćivati dohodak. Sportski direktor Marić i predsjednik Zajec u suradnji s trenerom Jakirovićem mogu biti ponešto mirniji u poslu, jer su sad dobili - vrijeme. Dinamo s pripremama za ljetnu sezonu kreće tek 1. srpnja...

Linker
03. lipanj 2024 15:07