Split 050810.Stadion NK Hajduka u PoljuduPredkolo Evropskog kupa : NK Hajduk - Dinamo BukurestNa fotografiji slavlje Ante Vukusica.Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
 Vladimir Dugandzic / CROPIX
BEZ KALINIĆA I VRSALJKA

Kalinić: Žao mi je, nije mi trebao onaj karton, sada je prilika da se iskaže - Vukušić!

Sve će biti otvoreno. Dovoljno nam je 1:0, ali morat ćemo krenuti ofenzivnije, što znači i više prostora Španjolskoj, a znamo da su opasni iz kontre - rekao je Kalinić
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 11. listopad 2010. 21:17

Nikola Kalinić i Šime Vrsaljko nemaju pravo nastupa u utorak. Posebno nepotreban bio je žuti karton kojeg je dobio centarfor Blackburna. Napucao je loptu na sredini terena u prekidu igre.

- Nije mi to trebalo, slažem se. Išao sam vratiti loptu, ali malo sam je podigao, umjesto da je gurnem normalno po travi. Ništa, što ću? Tu je Vukušić spreman da me zamijeni u uzvratu. Možda sam mu ovime dao šansu, neka se pokaže. Imamo i Perišića, on je skautirao s tribine gdje su rupe u protivničkoj momčadi, s Vukušićem bi činio dobar tandem - prokomentirao je Kalinić u polušaljivom tonu.

Šime Vrsaljko pak gleda drukčije na prekršaj zbog kojeg je dobio javnu opomenu:

- Nisam zaslužio žuti karton, učinjena nam je nepravda. Vidjelo se da je sudac bio na njihovoj strani.

O rezultatu i izgledima za prolaz Kalinić je zaključio:

- Sve će biti otvoreno. Dovoljno nam je 1:0, ali morat ćemo krenuti ofenzivnije, što znači i više prostora Španjolskoj, a znamo da su opasni iz kontre. Nismo mogli naići na neugodnijeg i boljeg rivala. U njihovoj momčadi svi su igrači dobri.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 13:09