FURIOZAN POČETAK

Jurčić: 'Zadovoljan sam i drago mi je da su navijači prihvatili naše nove igrače!'

Piše: GNK DinamoObjavljeno: 13. srpanj 2013. 01:29

Hrvatski nogometni prvak Dinamo otvorio je prvenstvo pobijedivši na stadionu Maksimir pred Osijek s 3:1 (2:0). Golove za Dinamo postigli su El Arbi Hillel Soudani (12), te Duje Čop (18-11m, 53), dok je strijelac za goste bio Josip Barišić u sudačkoj nadoknadi.

Trener Dinama Krunoslav Jurčić bio je zadovoljan zasluženom pobjedom protiv Osijeka na otvaranju nove sezone.

- Zadovoljan sam, bilo je tu pregršt lijepih nogometnih trenutaka. Naravno, treba jedno određeno vrijeme da ti trenuci budu učestaliji i da budemo efikasniji. Naročito me oduševila spontana reakcija naših navijača, to se ne može na silu dobiti, kad nogometni trenutak izmami pljesak i podršku. Bila je to pristojna podrška, drago mi je što su navijači prihvatili nove igrače i našu ideju da igramo atraktivan nogomet. Treba vremena da se automatizmi kod igrača usavrše. Imamo puno igrača, pokušat ćemo rotirati i svima dati šansu jer imamo velik broj kvalitetnih igrača. Moramo osigurati da svi opravdaju ukazano povjerenje kada dobiju priliku.

U utakmici protiv Osijeka svi su igrači pokazali dobru igru, a posebno je oduševio Pinto:

- Tempiramo ga i zato je ušao tek kasnije u igru. Moramo s njim odraditi dio priprema za fizičku spremu, a moramo mu istovremeno davati minutažu da se uklopi u momčad - rekao je trener.

Soudani je odlično prihvaćen od strane navijača:

- Zagrebačka publika prepoznaje klasu i drago mi je što nagrađuju to, večeras evo konkretno situaciju sa Soudanijem.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 05:25