Drago Sopta/Cropix
PRIPREME ZA AJAX

Jurčić: Uspjeh protiv Latvije važan je i za Dinamo, trebaju mi raspoloženi igrači

'Naš odlazak na večeru znači i - mobilizaciju! Pred nama su utakmice sa Zadrom i Ajaxom, želimo se maksimalno spremiti, odigrati najbolje što znamo'
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 11. listopad 2011. 14:08

U srijedu Zdravko Mamić i Kruno Jurčić nakon poslijepodnenog treninga vode kompletnu momčad na večeru! Zašto izvršni dopredsjednik i trener časte?

- U srijedu nam se vraćaju reprezentativci, ponovno ćemo svi biti skupa, pa je to divna prilika za druženje u predvečerje utakmica koje nas očekuju - kazao je trener Jurčić.

Naravno, ne radi se tu samo o druženju uz dobru klopu. Dinamo se sprema za - Ajax! Rekli bi, 'utakmicu svih utakmica' kad se radi o Ligi prvaka. Modri tu traže svoje prve bodove, za ostanak u igri kad se radi o mogućem nastavku natjecanja, ili u Ligi prvaka, što će biti teže, ili u Europskoj ligi.

- Naš odlazak na večeru znači i - mobilizaciju! Pred nama su utakmice sa Zadrom i Ajaxom, želimo se maksimalno spremiti, odigrati najbolje što znamo.

Sretan je što je crnogorski reprezentativac Beqiraj sa svojom reprezentacijom osigurao baraž u euro kvalifikacijama, a naravno da isto želi i Bilićevoj vrsti.

- Uspjeh hrvatske reprezentacije protiv Latvije bio bi iznimno važan i za Dinamo. Naši reprezentativci vratili bi se u odličnom raspoloženju, a to je itekak važno uoči utakmica sa Zadrom i Ajaxom koje nas očekuju - zaključio je trener Dinama.

Modri će prema Zadru, gdje igraju u petak, krenuti u četvrtak, nakon poslijepodnenvog treninga.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 07:52