Tom Dubravec / CROPIX
KRUNO ZADOVOLJAN

Jurčić: Očekivao sam puno agresivniji Split.... Madrid? Idemo igrati, idemo pobijediti!

Dočekali smo i realizaciju, što je bio problem u prethodnim utakmicama. Ovakva pobjeda stvara autoritet, gradimo respekt suparnika za sljedeća gostovanja - kaže Jurčić
Piše: Davor BurazinObjavljeno: 18. studeni 2011. 22:02

Trener Dinama Kruno Jurčić bio je vrlo zadovoljan prezentacijom svoje momčadi u Parku mladeži.

- Ovo je bila zahtjevna utakmica, maksimalno ozbiljno smo ih shvatili. Kao da nam je trebalo prvo poluvrijeme da se zagrijemo, ali drugo je bilo na visokoj razini. Dočekali smo i realizaciju, što je bio problem u prethodnim utakmicama. Ovakva pobjeda stvara autoritet, gradimo respekt suparnika za sljedeća gostovanja.

Priznao je da je očekivao agresivniji Split.

- Naši protivnici - Istra 1961, Zadar, pa sada i Split, mijenjali su sustav igre zbog Dinama. Zadru se to isplatilo. Mislim da to ne bi trebalo mijenjati, ali to je samo moje mišljenje i nije kritika kolege.

Laka pobjeda i to bez - Sammira. Kao da je momčad bolje funkcionirala bez Brazilca?

- Sammir je naša kvaliteta, naša snaga. Kovačić je donio energiju, što je razumljivo za mladost. Ali Sammira bih uvijek volio u momčadi.

Kako će Dinamo proći protiv Reala u Madridu, sigurno neće biti ovih 0:3?

- Nezgodno je pitanje, što ću očekivati u Madridu? Idemo igrati, idemo pobijediti. Tako mora razmišljati trener Dinama.

Tonči Bašić je doživio jedan od rezultatski najtežih poraza u mladoj trenerskoj karijeri (bilo je 2:5 protiv Imotskog u Drugoj ligi).

- Treba biti realan, Dinamo je bio bolji. Prvi dio bez prilika, stajali smo dobro, ali u drugom nas je poremetio vrhunski gol Beqiraja. Dogodio se crveni karton, pa još dva gola. Nedostajalo je borbenosti, posjeda lopte. Čim bismo je oteli, brzo bismo je gubili.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 02:21