Drago Sopta / Cropix
NIKOLA JURČEVIĆ

Dudu je naš krucijalni igrač! Sammir? Kada je u formi ne znam tko ga ne bi zvao!

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 19. studeni 2011. 15:00

Od glasnogovornika Davora Gavrana dobili smo poruku da je “Slaven Bilić uzeo tjedan dana predaha od medija”. Nikola Jurčević i Aljoša Asanović prokomentirali su Eduarda i Sammira.

- Eduardo je bio i bit će i ubuduće standardni prvotimac. Iz taktičkih razloga protiv Turske igrali su Olić i Mandžukić, cilj je bio da prođemo i to je učinjeno. Upravo zato što ga silno cijenimo uveli smo ga u igru u završnici u Maksimiru da dobije pljesak tribina - kazao je Jurčević, a slično je govorio i Asanović:

- Dudu je jedan od naših krucijalnih igrača, rasni strijelac, killer. Odlučio je mnogo bitnih utakmica. Takva je bila situacija da smo izabrali Olića i Mandžukića, to je bilo samo za ove utakmice. Eduardo ostaje jedan od najvažnijih.

O Sammiru su kazali, Jurčević:

- On ima klasu, ako bude igrao kao protiv Villarreala i Malmöa logično da ćemo o njemu razmišljati u kontekstu reprezentacije. No, Hrvatska ima vrlo kvalitetne vezne igrače.

Asanović:

- Daleko od toga da Sammir nije odličan, to je nogometaš koji radi višak. Važno je samo da bude u formi, tko ga onda ne bi pozvao.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 18:29