Duje Klarić/CROPIX
LAPSUSOM DO AFERE

Jerkoviću žao: 'Anase, mislio sam na psihologa, a ne psihijatra. A on će ti pomoći'

Jasno je da je Hajduk moja ljubav i da od srca želim što bolje rezultate moga kluba, a to se ne može postići ako Anas ne da svoj maksimum - rekla je legenda Hajduka
Piše: Mario VelićObjavljeno: 11. ožujak 2011. 12:34

Da ne bi bilo zabune, Jurica Jerković nam je jučer pojasnio tvrdnje koje je izrekao o Anasu Sharbiniju. Posebno one najteže riječi kojima ga je uputio - psihijatru! Jerković objašnjava da nije imao loše namjere, pogotovo ne vrijeđati mlađeg Sharbinija koji, smatra i on, ima nesvakidašnji nogometni talent.

- Mislim da je svima jasno da se radi o lapsusu, naravno da sam mislio na psihologa, a ne psihijatra koji se bavi mentalno oboljelima. A po meni je sasvim normalno da igrači, ako im treba, imaju neki vid psihološke pomoći - objašnjava Jerković. A sve što je kazao za cilj je imalo 'probuditi' mladog igrača.

- Jasno je da je Hajduk moja ljubav i da od srca želim što bolje rezultate moga kluba, a to se ne može postići ako Anas ne da svoj maksimum. Doveli smo ga iz Rijeke nakon bitke za njegov potpis, plaćen je puno, pa je normalno da se i od njega puno očekuje. On ima predispozicije za znatno bolje predstave, veliki je talent, to uopće nije sporno. No možda ga ta velika očekivanja sputavaju i stvaraju pritisak pa bi mu psiholog u tom dijelu mogao pomoći. Nisam ga time mislio uvrijediti, pa i ja sam, ponavljam, radio sa psihologom - na kraju će Jurica Jerković.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 10:25