ZADOVOLJNI MAMIĆ

'Jako sam sretan zbog Duje Čopa, bio je nervozan u posljednje vrijeme...'

Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 03. kolovoz 2014. 01:59

- Čestitke igračima, posebno me veseli što su dobar dio utakmice držali visoku razinu koncentracije i nisu suparniku dozvolili da se probudi. Golovi, njihova raznolikost, posebno su zadovoljstvo. Jako sam sretan zbog Čopa, koji je bio nervozan u posljednje vrijeme nakon oporavka od ozljede. Dobro je da je krenuo i nadam se da će tako nastaviti. Bilo je dosta novih igrača koji su priliku iskoristili. Trebat će nam mnogo igrača u formi u ovakvom ritmu utakmica - rekao je Zoran Mamić.

U kadru za nastup nije bilo Dejana Radonjića. Znači li to da je on na izlaznim, a Ante Budimir na ulaznim vratima? - Ne, to ne znači to. Imamo veliki kadar, Radonjić ovoga puta nije bio u konkurenciji, kao što to u prijašnjim utakmicama nisu bili neki drugi.

Trener Dinama odgovorio je i na pitanje o sudaru Odensea i Aalborga (1:1): - U Odenseu je bio naš član stručnog stožera, a svi koji smo bili ovdje gledali smo utakmicu preko streama. Ukoliko uđemo labavo i ukoliko ih podcijenimo, moglo bi biti problema. No ne bih o njima, pobjeda od 5:0 i golovi zaslužuju respekt.

Po 25. put Zadrani su u subotu došli na gostovanje kod Dinama u elitnom hrvatskom rangu. Prvoj pobjedi nisu bili ni blizu, s pet golova u mreži trener gostiju Ferdo Milin s obzirom na prikazano ne može biti previše nezadovoljan.

- Zaslužena pobjeda Dinama, kojem želim sve najbolje protiv Aalborga jer su zaslužili da prođu i da zajedno s Rijekom, Splitom i Hajdukom i dalje prezentiraju hrvatski nogomet, što je dobro za sve nas, posebno male klubove. Bila je to od prve minute utakmica na jedan gol, nismo bili baš opasni kao što smo znali biti u zadnje vrijeme. To je naš problem, toga smo svjesni. Ništa, idemo dalje - poručio je realni Milin.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 09:28