STIŽE NOVI NAPADAČ?

Radonjić se vratio natrag u Istru: 'Posudba je najbolja opcija i za mene i za klub'

Intrigira činjenica da je Zoran Mamić ostao na samoj jednoj špici, Duji Čopu, znači li to da će sljedećih dana u Maksimir sletjeti još jedan napadač?
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 06. kolovoz 2014. 18:00

Nije uspio zabiti nijedan gol, odigrao je tek 199 minuta za Modre i čini se da već odlazi. Nakon sinoćenjg Dinamovog treninga Dejan Radonjić za korak je bliže posudbi u Istru 1961, odakle je ljetos i došao u Maksimir. Jednostavno, nije se uspio nametnuti, u Dinamu se pogoci od napadača očekuju odmah , bez ustezanja, on ih nije zabio i strpljenje se odmah izgubilo. Iako, objektivno, nije dobio previše prilike... Radonjić se sinoć već oprostio od suigrača u Dinamu.

- U razgovoru s ljudima iz kluba dogovorili smo se kako je posudba najbolja opcija za Dinamo i za mene. Iz Istre sam došao na Maksimir, dobro poznajem trenera, klub i momčad i brzo ću se uklopiti - rekao je Dejan Radonjić.

Iako, dok nije gotovo... Jer, tamo su već dvojica igrača iz Dinamova pogona, Kruno Ivančić i Dino Špehar, a Modrima je u interesu da obojica igraju, a to bi se moglo promijeniti Radonjićevim dolaskom. Inače, Radonjić u subotu nije bio ni na klupi protiv Zadrana, odmah se počelo kalkulirati s njegovim odlaskom na posudbu u Lokomotivu. Jer, aktualan je bio dolazak Ante Budimira, ali, niti je Radonjić bio previše zainteresiran za odlazak na Kajzericu, niti je na kraju Budimir potpisao za Modre. Ipak, nije ostao u Dinamu, vraća se na Drosinu. Intrigira činjenica da je Zoran Mamić ostao na samoj jednoj špici, Duji Čopu, znači li to da će sljedećih dana u Maksimir sletjeti još jedan napadač?

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. rujan 2024 07:09