Damir Krajac / CROPIX
NA POSUDBU U ISTRU

Radonjić vjeruje u povratak: 'Nisam još prekrižio Dinamo, dobit ću ja i drugu priliku!'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 07. kolovoz 2014. 11:12

U utorak, otprilike 25 sati prije utakmice s Aalborgom, Dejan Radonjić odradio je svoj posljednji trening s Dinamom. Potom se u svlačionici pozdravio sa suigračima, članovima stručnog stožera i klupskim djelatnicima te krenuo sređivati zadnje detalje svojeg povrataka u Pulu. Do kraja sezone igrat će na posudbi u Istri 1961, odakle je i došao ljetos u Maksimir.

Uhvatili smo jučer Radonjića na putu prema Puli, priznajemo, očekivali smo razočaranog čovjeka, jer, ne pamtimo kad je netko nakon tako malo minuta i utakmica “prekrižen” i poslan otišao na posudbu. Međutim, Radonjić nije očajavao, štoviše, djelovao je i nekako zadovoljno.

- Nisam razočaran, zašto bih bio!? Pa, odradio sam fantastične pripreme, najbolje dosad u karijeri, igrač sam Dinama, apsolutno najboljeg kluba u državi. Nisam puno igrao, ali moram zahvaliti Dinamu i stručnom stožeru što su mi dali priliku - kazao je Radonjić, koji je, navodno, trebao na posudbu u Lokomotivu, no to se na kraju nije dogodilo.

Možda bi se nešto promijenilo u njegovu statusu da je zabio neki gol, da mu je, recimo, ušla jedna od onih nekoliko lopti u Vilniusu.

- Tko zna, možda bi bilo bolje, međutim, tako je to vrlo često u nogometu. Presudi jedna lopta, jedan gol okrene situaciju i sve krene na bolje. Nema veze, ne želim se vraćati na to, ja sam sretan što sam igrač Dinama, što sam dobio šansu u modrom dresu. Sad se posvećujem budućnosti, u Istri moram biti dobar da bih se jednog dana vratio u Maksimir.

Znači, nije se pomirio s odlaskom iz Dinama, nije zauvijek. “Zbogom” će očito izreći u daljoj budućnosti.

- Ne, ma kakvi, što bih prekrižio Dinamo. Ne pada mi na pamet. Bila je to moja prva prilika u velikom klubu i nisam je iskorisiti. Ali, na svom primjeru naučio sam da nakon prve dolazi i druga prilika, ponekad i treća. Ovaj put nije bilo sreće, možda nisam bio ni spreman za taj iskorak, ali doći će druga prilika, kao i dosad. I siguran sam da ću je iskoristiti. Zato moram još raditi na sebi, moram trenirati i kvalitetno vježbati. I, samo da bude zdravlja, da ne bude ozljeda i ja sam uvjeren da ću se opet vratiti u Dinamo.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 13:37