Tea Cimas / CROPIX
TRANSFER NA OTOK

Iz Rijeke potvrdili: 'Postoji kontakt s Leicesterom, ali ništa još nismo definirali'

Piše: Vedran FilipovićObjavljeno: 05. prosinac 2014. 23:06

Na Kantridi vjerojatno nisu baš sretni što je ponuda Leicestera procurila na novinske stupce, iako bi trebali biti. Zašto? Pa, sada je barem jasno da se za Kramarića nudi - 10 milijuna eura . Svaka buduća zainteresirana stranka morat će doći s okruglom brojkom ili barem približnim iznosom te uključiti neke bonuse.

- Komunikacija između Rijeke i Leicestera postoji, no ništa još nismo riješili ni definirali. Vidjet ćemo kako će se situacija dalje razvijati - rekao je uvijek poslovično oprezni i do grla zakopčani sportski direktor Srećko Juričić, koji nije demantirao navedenu ponudu, pa i to nešto govori...

Ipak, sve dostupne neslužbene informacije govore da riječki napadač neće put stadiona King Power. Logično, jer tko bi išao u posljednjeplasirani klub Premiershipa ako ga žele Juve i Chelsea, makar tajlandski vlasnik nudio milijun i pol eura neto (!) godišnje.

Leicester je prvi konkretizirao nedavnu medijsku tiradu oko najboljeg igrača HNL-a, no Terry Robinson uzalud je dolazio u Opatiju jer obitelj Kramarić, kako se može čuti u kružocima, sanja samo Stamford Bridge. Uostalom, zašto žuriti, ponude će tek stizati na Kantridu... I to većih klubova no što je Leicester koji će negdje drugdje morati pronaći napadača za popravljanje očajne statistike (14 golova u isto toliko utakmica).

U međuvremenu, navijači sanjaju ostanak na Kantridi koji svakim danom postaje sve manje nevjerojatan iako prijelazni rok još nije ni počeo.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. rujan 2024 21:53