Luka Gerlanc / CROPIX
POPUNJAVAJU SE REDOVI

Ivančić iz Zadra prelazi u Rijeku, nakon četiri mjeseca vraća se Dario Knežević

Piše: Ivica DevčićObjavljeno: 26. kolovoz 2014. 10:01

Službene potvrde još uvijek nema, no jučer je postalo izvjesno, nakon što smo doznali da je Josip Ivančić (23) krenuo iz Zadra prema Rijeci, da će Bijeli dobiti novog igrača u svlačionici. Posao o kojem se šuškalo posljednjih dana trebao bi biti zgotovljen danas nakon liječničkog pregleda. Sve je spremno za još jedno predstavljanje u press-centru Portića 3. Iako će neki angažman napadača povezati s mogućim Kramarićevim odlaskom, na njega prije svega treba promatrati u kontekstu pojačavanja najofenzivnije linije, načete Krstanovićevom ozljedom. Golman Sluga ide na posudbu u Lokomotivu!

Nogometaši Rijeke 2 prošlog vikenda poraženi su od druge momčadi Istre 1961 (0:2). Bila je to ujedno posljednja provjera Bijelih pred početak trećeligaškog natjecanja, u kojoj je sudjelovao i Dario Knežević. Nakon stanke od četiri i pol mjeseca (citomegalovirus), iskusni branič napravio je jedan, ali moguće značajan korak prema povratku u prvu momčad.

- Lijep je osjećaj biti ponovo na travnjaku, iako bi bio još i bolji da sam spremniji. Ali polako, doći će i to. Nakon četiri i pol mjeseca gušt je ponovo igrati. Treniram već 20-ak dana, trebat će tu još dosta, ali vidi se napredak. Dobro se osjećam, to je najvažnije - poručio je Knežević, koji s nestrpljenjem čeka trenutak kada će istrčati i pod stijenama.

- Zadovoljan sam kako ide sezona Rijeke, ali bio bih sretniji da mogu aktivnije sudjelovati u ovim lijepim trenucima za klub. (id)

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 15:27