Zeljko Hajdinjak / CROPIX
SVLAČIONICA SE LJUTI

Igrači odgovorili Mamiću: 'Ne bojkotiramo, treniramo, radimo, dići ćemo se i biti bolji'

Rođen sam u Zagrebu i sigurno ne bojkotiram klub, kazao je Antolić
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 24. rujan 2013. 11:49

Zdravko Mamić rekao je što je imao, nakon poraza od Hajduka “opalio” je po igračima, optužio ih da su bahati, da bojkotiraju klub... Nakon Čornomoreca dodatno je pojačao retoriku, rekao da su igrači banditi i da se trener mora tako i postaviti. I, potom je Mamić prekinuo veze sa svlačionicom, nije ga bilo u Osijeku, pitanje je kad će opet biti s momčadi i kad će obratiti igračima.

Dinamovi igrači odavno Mamićeve riječi ne doživljaju kao napade na sebe, smatraju to normalnim i očekivanim. Zato i “gazdini” prijekori nisu naišli na veću buku.

- Naši su ciljevi vrlo visoki, stoga je nezadovoljstvo logično. Nešto nam trenutno fali, ali treniramo, radimo, dići ćemo se i biti sve bolji - rekao je kapetan Joe Šimunić. Domagoj Antolić, pak, odbija prihvatiti da se radi o bilokakvom bojkotu.

- Dečko sam rođen u Zagrebu, od malih nogu u Dinamu, sigurno ne bojkotiram klub. Dajemo sve od sebe da popravimo formu i igramo kako znamo, siguran sam da će stvari sjesti na svoje mjesto - kazao je Antolić, a slično misli i Pivarić.

- Ne treba se toliko obazirati na tu priču, mi moramo igrati što bolje znamo i dati sve od sebe. A onda, ako ti u tom trenutku ne ide, dogodi se... Pobijedili smo u Osijeku, vjerujem da je to početak pobjedničkog niza i da ćemo igrati sve bolje - kazao je Josip Pivarić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. rujan 2024 14:59