CROPIX
ŠOKIRANI KAZNOM

Destinacija nepoznata: Mamići u inozemstvu traže pojačanja za zimski prijelazni rok

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. rujan 2013. 23:43

Zdravko Mamić je s bratom Zoranom u inozemstvu. Traže nogometaše koji bi plavi klub mogli pojačati u zimskom prijelaznom roku. Nema konkretnih imena, radi se tek o “opipavanju bila”.

Izvršni predsjednik nije se oglašavao na temu “nova kazna Dinamu”, ali što bi više i mogao kazati? Saznajemo iz krugova bliskih Mamiću da ga je nova kazna iznimno pogodila, jer sasvim je logično da se propituje: “Kakvog smisla ima igrati pred praznim tribinama?”

Ti izvori čak tvrde da je u jednom trenutku spominjao i mogući odlazak iz Dinama. Naravno, to se ne bi dogodilo odmah jer je nemoguće samo tako otići i zalupiti vratima. Trebala bi se sastati Skupština, trebalo bi se znati tko će preuzeti klub itd., itd. Zasad je ta priča ipak samo u fazi špekulacija i sigurno je posljedica Mamićeve ozlojeđenosti nakon kazne koja je stigla iz Uefe. Ta utakmica s PSV-om iz Eindhovena trebala je biti vrhunac sezone, a sad će se igrati pred praznim tribinama. Dinamo je odredio cilj, proljeće u Europi, a pred njim nisu samo suparnici, već i druge prepreke.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 13:35