SPLITSKI DERBI NA POLJUDU

Igor Tudor poslao poruku igračima: 'Kod mene će igrati samo skromni i ponizni'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 04. listopad 2013. 14:00

Uoči sutrašnje utakmice Hajduka na Poljudu protiv Splita trener bijelih Igor Tudor tradicionalno je govorio pred novinarima.

- Glavna poruka je da moramo ostati ponizni i skromni jer zahvaljujući takvom ponašanju do sada i imamo 23 boda, da nije tako imali bi 15-16. Ako na kraju sezone želimo imati 70-80 bodova moramo ostati skromni - poručio je Tudor.

Svojim igračima je kazao da će igrati samo oni koji budu na toj liniji te naglasio kako nije pobornik ideje da se ne mijenja momčad koja pobjeđuje.

- Igrat će samo oni koji slušaju ono što govorim, i oni koji igraju obranu - kazao je Tudor potvrdivši da u momčadi ima igrača koji ne udovoljavaju tim uvjetima.

- Ima takvih, i to je sve što ću reći na tu temu.

Tudor nije imenovo nikoga, ali može se pretpostaviti da je Franko Andrijašević jedan od prozvanih.

- Ja samo razmišljam naglas, dajem poruku svojim igračima, osim izravno i na ovaj način.

Hajdukov trener svjestan je kako je Split oslabljen izostancima nekoliko igrača, ali ne očekuje laganu utakmicu bez obzira na uvjerljivu pobjedu u trećem kolu prvenstva u Parku mladeži.

- Isto kao što sam govorio prije utakmice sa Zadrom tako ću reći i sada. Prošla utakmica u nogometu ne znači ništa. Split je bez Rebića i kartoniranog Bilića sigurno znatno oslabljen, ali ja sam usredotočen na nas i očekujem našu pobjedu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 15:23