Boris Kovačev / CROPIX
DRAŽEN MEDIĆ OTKRIO

'Hajduk je želio Krstanovića, ali Mamić je dao milijun i 450 tisuća eura. Previše za Bijele'

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 19. ožujak 2012. 13:57

U nedjelju ujutro u Zagrebellu, na utakmici kadeta Zagreba i Hajduka, susreli su se predsjednik Zagreba Dražen Medić i sportski direktor Hajduka, Milo Nižetić. Upitao je Nižetić Medića je li Zagreb navodno dobio milijun eura za Krstanovića u transferu za Dinamo.

- Nije navodno, nego smo dobili milijun i 450 tisuća eura. Istina je da je Hajduk prvi pitao za Krstanovića. Konkretno, Rimac je pitao. Ali, očito je da niste imali novca - kazao je Medić Hajdukovom sportskom direktoru.

Hajduk je dvaput prošle godine pokušao angažirati Krstanovića. U prvom navratu u Međugorje su krajem siječnja 2011. na pregovore otišli tadašnji predsjednik Joisp Grbić i Šef omladinske škole Ivica Matković. Ali vratili su se neobavljena posla. Zatim je Balakov na Kupresu prošle godine u lipnju htio dovesti Krstanovića. Bio je to trenutak kada se u realizaciju posla angažirao i bivši član NO, Ivan Rimac. Međutim, čim je Hajduk krenuo s namjerom, Dinamo je konkretno nastupio i otkupio od Zagreba prvog strijelca HNL-a u prošloj sezoni.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 06:22