KAPETAN BIJELIH

Srđan Andrić: Više ni sam ne znam što točno želim - nastaviti u Hajduku ili otići...

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 20. ožujak 2012. 10:05

Kapetan Srđan Andrić dugo se nije pojavljivao u medijima. Nakon Maksimira ponudio je jednostavno objašnjenje.

- Nisam imao što kazati...

Nije nikome ništa zamjerio, poslije zagrebačkog derbija a prije suočavanja na Kantridi spremno je stao pred mikrofone. Ponudio je kapetan svoje viđenje aktualne situacije:

- Puno je mladih igrača i treba nam vremena da počnemo igrati bolji nogomet. Svjesni smo koliko smo puno propustili na početku proljeća.

Koliko je samo propušteno na Maksimiru, to je tema o kojoj će se često razgovarati kada se derbiji budu prelistavali. Za Andrića, igrača koji je nekoć rješavao i splitske i zagrebačke derbije s Dinamom, bila je to iznimno tužna utakmica.

- Možda i najtužniji derbi koji sam odigrao u Maksimiru. Zbog raspleta, tragičnog u završnici. Inače smo veći dio utakmice igrali kako smo se dogovorili. Posebno prvo poluvrijeme kada smo imali i šansu Gabrića. Nismo poveli 2:0, šteta. Izjednačujući pogodak prelomio je utakmicu, okrenuo susret u neželjenom pravcu. Morali smo bolje reagirati, mi nismo momčad koja prima pogotke iz prekida. Upravo na prekidima puno radimo, imamo i visinu. Ne, to nismo smjeli primiti.

Toliko o Hajduku, željama i raspoloženju uoči Kantride. U razgovoru s Andrićem nismo zaboravili na bitan detalj, rješenje ugovora kapetana s Bijelima. Jesu li Andrić i Hajduk nadomak dogovoru, ima li pomaka u produljenju ugovora?

- Nema. Nisam ni ja još riješio svoje želje. Ne znam što točno želim.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 04:28