YouTube
NEOBIČAN POZIV

Glasnogovornica Modrih na udaru novinara: 'Puštate Lyonu, a sada tužite Muldera!'

Trener Dinama Ante Čačić nije htio komentirati priču koju je prosuo Youri Mulder. Samo je kazao 'da se nešto slično događalo i lani nakon poraza od Lyona'
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 10. studeni 2012. 10:47

Ima i toga... Jučer je glasnogovornicu Dinama nazvao Eric Dijkstra, nizozemski noovinar kako bi se raspitao o tužbi koju Dinamo priprema protiv pomoćnog trenera Twentea Yourija Muldera i TV postaje na kojoj je gostovao.

Da vas podsjetimo, Mulder je optužio Dinamove igrače da su se kladili protiv sebe na utakmici s PSG-om i olako primali golove. Ne bi to bilo ništa čudno, ali kako nam je kazala glasnogovornica Morana Đurčević, dotični novinar verbalno ju je napao, počeo 'podizati' glas, gotovo vičući na nju.

Čudio se kako se Dinamo usuđuje tužiti Muldera, počeo je govoriti kako su Modri prošle sezone 'tankirali' protiv Lyona... Zaista neobično i neprofesionalno ponašanje za kolegu, ali i dokaz kako nije samo Mulder Nizozemac koji smatra da Modri u Ligi prvaka 'olako' primaju golove. Možda bi bilo bolje da ipak razmotri kvalitetu Modrih i suparnika s kojima se sudaraju. Trener Čačić nije htio komentirati priču koju je prosuo Mulder. Samo je kazao 'da se nešto slično događalo i lani nakon Lyona'.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 19:35