PROBLEMI NA TRENINGU

FOTO Magla pokvarila trening Čeha, Bilek filozofski ustvrdio: 'Branit ćemo se, ali i napadati'

Veliki je problem Česima na treningu zadavala magla od koje se doslovno nije vidio ni prst pred nosom, što je iznenadilo i samog izbornika kojega je, nakon slijetanja po suncu na pulski aerodrom, vrijeme u predvečerje iznenadilo
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. veljača 2011. 22:21

Nakon prekjučerašnjeg treninga Vatrenih, u utorak su na Drosini, na treningu pred prijateljski ogled nastupili Česi. Reprezentacija predvođena izbornikom Michaelom Bilekom u Pulu je doputovala u utorak u podne. Uz izbornika Bileka na konferenciji za novinare nazočili su Tomaš Rosicki i predstavnik uza medije Jaroslav Kolar.

Iako Češka danas više nije velesila, na Drosini se očekuje pravi nogometni spektakl.

Bilek nije htio otkriti sastav novinarima, a na pitanje zašto su pozvana oba brata Hubnik istaknuo je da je jedini razlog taj što su obojica odlični nogometaši.

- Naša će se igra bazirati kako na obrani, tako i na igri u napadu – istaknuo je Bilek, čijim je reprezentativcima ovaj susret vrlo važan pred dvoboj koji im slijedi s Furijom.

Iako Češka u Pulu nije stigla kompletna, za očekivati je da će igrači koji su u svojim klubovima standardni pružiti dobru partiju, osobito ako se uzme u obzir da svi igraju u uglednim europskim prvoligašima.

Veliki je problem Česima na treningu zadavala magla od koje se doslovno nije vidio ni prst pred nosom, što je iznenadilo i samog izbornika kojega je, nakon slijetanja po suncu na pulski aerodrom, vrijeme u predvečerje iznenadilo.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 02:25