PROBLEMI U KOMUNIKACIJI

Facebook je glasnogovornik HNS-a! Cvijanović: 'Štimac ima pravo na fejsu pisati što želi'

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 28. listopad 2012. 10:17

Igor Štimac na svojem je Facebook profilu objavio da Hrvatska u Rijeci igra sa selekcijom Prve HNL. Mediji su to prenijeli, jer osim onih koji su naletjeli na Šukerovu istovjetnu izjavu na televiziji, to im je bila prva potvrda vijesti koja se očekivala.

Logično je da su se mnogi zapitali događa li se u njemačkom savezu da o službenom nastupu Elfa javnost dozna preko profila Joachima Löwa ili oglasi li se u Rusiji prvo Fabio Capello kako bi rekao s kim će igrati, pa tek potom pismeno državni savez. Naravno da ne. Što slijedi, hoće li i popis igrača ići preko Facebooka?

U Rusanovoj kažu da se radilo o konačnom dogovoru Šukera i Štimca, da je Šuker to prvi iznio u javnost pred kamerama u Ravnoj Gori gdje je otvarao igralište, a Štimac stavio na svoj “fejs”. U redu, ali zašto istovremeno s izjavom predsjednika ne ide i e-mail s obavijesti redakcijama?

Na to glasnogovornik, kojeg je sve to mimoišlo, Neven Cvijanović kaže:

- Kad ta odluka bude službena, onda ćemo je objaviti. Sve ćete znati na vrijeme. Što Štimac piše na “fejsu”, nema veze sa mnom. Svatko ima pravo pisati što želi.

Kad bi to po Cvijanoviću bilo “na vrijeme” nismo istraživali, ali morali smo konstatirati da je ovakvo funkcioniranje Saveza i reprezentacije vrlo neobično.

- Ne ulazim u to - odgovorio je.

Zapravo ne bismo previše niti mi, jer jedino sami sebe međusobno degradiraju i dezavuiraju.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 13:22