ZADOVOLJIO JE, ALI...

Espinoza opet otišao iz Hajduka, mladi australac Peter Luštica potpisuje ugovor!

Espinoza je tehnički potkovan s idejom u igri, no prekratko je bio s nama da bismo odlučili angažirati ga. Htjeli smo da ostane još par dana, ali on se nije složio s tim...
Piše: Mario VelićObjavljeno: 29. travanj 2011. 18:56

Samo 16 igrača i dva vratara imao je Ante Miše na raspolaganju na jučerašnjem treningu. Nije bilo trojice suspendiranih, Anasa Sharbinija, Jurice Buljata i Subašića koji su i ozlijeđeni, još traje oporavak Oremuša, a Andrijašević, Ahmad Sharbini, Barišić, Luštica i Jonjić odradili su tek regeneracijski trening jer su dan ranije odigrali po 80 minuta protiv Jadrana iz Kaštel Sućurca.

Tako je, zbog krnjeg kadra, pri vježbanju prekida prvu vratnicu čuvao Mišin pomoćnik Stipe Andrijašević! S druge strane žice sve je promatrao i Mišin brat Ivica.

Jučer nije trenirao ni Čileanac Fernando Espinoza koji je još jednom napustio Hajduk! Mladić je dan ranije zaigrao na prijateljskoj utakmici, no nedovoljno dobro da bi mu Bijeli na osnovu samo tog jednog nastupa ponudili ugovor.

- Svakako je zanimljiv igrač, tehnički potkovan te s idejom u igri, no prekratko je bio s nama da bismo odlučili angažirati ga. Ponudili smo mu da ostane još deset ili petnaest dana radi daljnje provjere, no, on je kazao da ne želi te je otišao - prenio nam je sportski direktor Hajduk Ivica Kalinić.

Espinoza je tako nakon drugog dolaska zabilježio i drugi odlazak iz Hajduka. Tko zna, možda se on još jednom vrati, kaže se da je treća sreća najveća. A mladi Australac hrvatskih korijena, Steven Peter Luštica, nije bio tako nestrpljiv, on redovito trenira s prvotimcima te čeka da mu otac iz Australije pošalje “čiste papire” kako bi konačno stavio potpis na ugovor s Bijelima.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. rujan 2024 07:48