Duje Klarić / Cropix
'SVE JE DOBRO...

Espinoza sretan u Hajduku i želi ugovor, a Miše ne žuri: 'Još ga moramo provjeriti'

Espinoza se vratio da ga još malo provjerimo. Kažu da je zanimljiv materijal, ja ne bih žurio s procjenom, jer je bio na probi prije mene... - rekao je trener Bijelih
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 27. travanj 2011. 20:58

Nakon dva dana odmora igrači Hajduka jučer su počeli s treninzima. Na pomoćnom igralištu na Poljudu radilo se žestoko, Zoran Varvodić je “satrao” vratare. Nisu se manje umorili ni igrači s kojima su radili Ante Miše i Stipe Andrijašević uz asistenciju kondicijskog trenera Duje Poljaka. Nakon brojnih vježbi zaigrali su i na skraćenom igralištu međusobno, u kadru je bio i Čileanac Espinoza koji se vratio po ugovor.

- A jeste vidjeli kojeg sam igrača doveo? - šalio se Trebotić grleći Espinozu.

- Sve je dobro, jako dobro - kratko je na španjolskom dobacio Čileanac.

A njegov pravi menadžer, Talijan Sabatino Durante, inače i zastupnik Luke Modrića za talijansko područje, sve je gledao s klupe za rezervne igrače. Čovjek je neko vrijeme vodio brigu o karijeri Milana Rapaića, pa mu je sada Miki poslužio kao “časnik za vezu” s Hajdukom. …

Miše je igračima potkraj treninga održao i kratko predavanje, inzistira on na efikasnijoj igri, želi i da vezni igrači postižu golove.

- Veznjak koji igra mora dati deset golova, napadači i po dvadeset želimo li biti na razini Europske lige - veli Hajdukov trener.

- Espinoza se vratio da ga još malo provjerimo. Kažu da je zanimljiv materijal, ja ne bih žurio s procjenom, jer je bio na probi prije mene... Molim vas i za malo razumijevanja jer bismo zatvorili trening-utakmicu, na glavnom stadionu, da budemo u miru, da vidimo momka i probamo neke stvari - obrazložio je Miše.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 06:26