Drago Sopta/CROPIX
VAHA UZVRAĆA UDARAC

'Dokle to ide, do istrebljenja? Samo neka se paze, uskoro ću možda i ja progovoriti!'

'Ne mogu na utakmicu, ali ću je gledati na TV-u. Ali neću komentirati ništa. Iako, vidim da su počele razne igre, neke izjave da sam ja izbjegavao sakralne objekte i slično'
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 11. svibanj 2011. 11:13

U 'slučaju Vaha' nema novosti, Halilhodžićev odvjetnik Damir Primorac još čeka očitovanje kluba, odgovor u kakvom je Vaha statusu. Dok su treneri u Dinamovoj omladinskoj školi u strahu da im Vaha ne otme posao, za to vrijeme sa svih strana svijeta stižu informacije o ponudama za Halilhodžića, navodno je zainteresiran Galatasaray.

- Bolestan sam, ne mogu se sad baviti ponudama. Zdravlje je ipak važnije od svega. Ležim kod kuće u krevetu, mirujem po savjetu liječnika. Moram misliti na svoje tijelo - rekao nam je Vaha koji je, tvrdi, pronašao i jednu dobru stvar u cijelom kaosu.

- Da nisam u predinfarktnom stanju, ne bih otišao liječniku i ne bi mi pronašli ugrušak u veni, koji je opasan po život. Ajde, barem nešto dobro se dogodilo. Još moram na neke pretrage, na magnetsku rezonanciju, ne smijem se živcirati - kaže (bivši) Dinamov trener, koji neće večeras biti u Maksimiru. - Ne mogu na utakmicu, ali ću je gledati na televiziji. Ali nemojte me zvati, neću komentirati ništa. Iako, vidim da su počele razne igre, neke izjave da sam ja izbjegavao sakralne objekte i slično. Pa, dokle to ide, do istrebljenja? Strašno. Možda ja uskoro progovorim o nekim stvarima, nekima ne bi bilo baš drago - kaže Halilhodžić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 22:10