Ronald Goršić/Cropix
VAHIN ODVJETNIK:

'Vaha se smatra trenerom Dinama, vjeruje da će voditi Modre u finalu Kupa!'

Halilhodžić popustiti neće, idemo do kraja. Još čekamo Dinamovo očitovanje o ovom slučaju, a do tada, do rješenja problema, moj se klijent smatra Dinamovim trenerom
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 12. svibanj 2011. 23:29

Svaki dan nešto novo u 'slučaju Vaha'. Javio se njegov odvjetnik Damir Primorac i otkrio da je Halilhodžić neugodno iznenađen odnosom Dinama prema njemu.

- Isključili su mu službeni mobitel i zatražili da vrati službeni automobil. On to još nije učinio, jer se i dalje smatra trenerom Dinama - rekao je Primorac te tvrdi da Dinamo još nije odgovorio na zahtjev za očitovanjem.

- Gospodin Halilhodžić i dalje je na bolovanju, ali početkom idućeg tjedna ići će na pretrage i nada se da će liječnici dati zeleno svjetlo za povratak na klupu. Kaže da jedva čeka povratak i da vjeruje da će svoje igrače voditi do pobjede u finalu Kupa u Varaždinu, a možda već i u zadnjem kolu prvenstva protiv Splita - prenio je Vahina razmišljanja Primorac.

Igra živaca se nastavlja, pitanje je tko će prvi popustiti.

- Halilhodžić popustiti neće, idemo do kraja. Još čekamo Dinamovo očitovanje o ovom slučaju, a do tada, do rješenja problema, moj se klijent smatra Dinamovim trenerom. I poručuje da se nada da će ostvariti sve zadane ciljeve, od osvajanja Kupa do plasmana u Ligu prvaka - kaže Primorac.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 23:15