Ronald Goršić / CROPIX
PRAVNA BORBA

Halilhodžić: Želim voditi Modre u finalu Kupa; Mamić: Kojeg Kupa? Možda kralja Carlosa?

U ugovoru piše da je on koordinator prve momčadi. Pa ga teoretski možemo priključiti prvoj momčadi, ali ne kao glavnog trenera - rekao je Damir Vrbanović
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 18. svibanj 2011. 16:10

U odvjetničkoj borbi Dinama i Halilhodžića ništa novog. Svatko drži pozicije u svom rovu, nitko se ne oglašava, svi čekaju prvi potez onog drugog.

- Na tu temu ništa novo. Halilhodžić je na bolovanju - kazat će direktor kluba Damir Vrbanović.

Njegovi odvjetnici tvrde da mu u ugovoru piše kako je isključivo glavni trener prve momčadi?

- Ne, to nije točno. U ugovoru piše da je on koordinator prve momčadi. Pa ga teoretski možemo priključiti prvoj momčadi, ali ne kao glavnog trenera - zaključio je maksimirski pravni stručnjak.

Na istu temu zaustavili smo i Zdravka Mamića. Na našu konstataciju kako je Vaha najavio da se vraća na Dinamovu klupu u uzvratnoj utakmici Kupa u Varaždinu, gazda se samo nasmijao.

- Kojeg Kupa? Možda onog kralja Carlosa?

Vahin odvjetnik Damir Primorac nasmijao se na poruku iz kluba da Vaha nije nužno samo glavni trener prve momčadi.

- Vidite, svatko ima svoje tumačenje; oni tvrde svoje, mi ćemo tvrditi svoje. Zanimljivo je da su neki dan rekli da njegov ugovor više uopće nije na snazi, a sad govore da jest? U svakom slučaju, Vaha bi u srijedu trebao k liječniku, kad dobijemo mišljenje i medicinsku dokumentaciju, onda ćemo znati što činiti - kratko je rekao Primorac.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 23:15