Vlado Kos / Cropix
SVE DOGOVORENO

Dino Špehar odlazi u minhenski Bayern!

Glavni skaut minhenskog Bayerna Egon Kordes razgovarao je s Robertom Špeharom i načelno postigao dogovor o novom susretu za nekoliko tjedana, ali u Osijeku
Piše: Darko RužićObjavljeno: 26. veljača 2011. 14:20

Jučer je prigodom utakmice Lokomotive i Osijeka u maksimirskoj loži bio glavni skaut minhenskog Bayerna Egon Kordes. U fokusu njegovog zanimanja bio je najmlađi profesionalac osječkog prvoligaša, 17-godišnji Dino Špehar.

Skaut Bayerna došao je po prethodnoj najavi kada je i službenim putem zatražio sastanak sa Špeharovim ocem i predsjednikom NK Osijek Robertom. Razgovarali su u poluvremenu utakmice i načelno postigli dogovor o novom susretu za nekoliko tjedana, ali u Osijeku. Tom će se prigodom definirati uvjeti sad već sasvim izvjesnog transfera Dine Špehara u Bayern.

Dvije su opcije u igri. Prva, da Bayern pred Osječane istrese novčanu ponudu koja će ih zadovoljiti, ali da odmah potom ustupi istog igrača matičnom klubu. No, ona druga opcija je jednako interesantna, možda još i više, jer ako u Osijeku ne budu zadovoljni onom prvom spremni su Bavarci Dinu Špehara platiti i povesti sa sobom. U svakom slučaju Kordes je onim što je vidio - zadovoljan.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 22:25