Osijek, 041210.Stadio Gradski vrt.Prva HNL,NK Osijek - NK Zagreb.Dino Spehar (Os)Foto: Vlado Kos / Cropix
 Vlado Kos / Cropix
BLIZU TRANSFERA

Bayernovi skauti zadovoljni otišli iz Osijeka: 'Dino Špehar je u svim našim planovima'

'Rekli su da su zadovoljni viđenim i da su se još jednom uvjerili kako je Dino igrač za Bayernove planove u budućnosti. To će prenijeti i svojim nadležnima u Bayernu'
Piše: Darko RužićObjavljeno: 04. travanj 2011. 19:50

Ložu osječkog stadiona kao rijetko kada okupirali su brojni menadžeri. Gledali su, snimali, Tomislava Šoršu, Dinu Špehara i Vedrana Jugovića. Imali su što vidjeti i svoje zadovoljstvo nisu skrivali. Zadovoljni su bili i skauti Bayerna koji su došli u Gradski vrt samo da bi Špehara još jednom vidjeli.

- Upravo tako. Zamolio sam ih da vam daju izjavu nakon utakmice, ali oni su žurili na put kako bi stigli pogledati i utakmicu između Zagreba i Dinama. Ipak, dopustili su mi da vam prenesem kako su zadovoljni viđenim i da su se još jednom uvjerili kako je Dino igrač za Bayernove planove u budućnosti. To će prenijeti kao svoje zaključke i svojim nadležnima u Bayernu, a najavili su i skori novi dolazak u Osijek s konkretnom ponudom. Opet su se očitovali o dvije opcije. Prva da se Dinin transfer realizira u potpunosti o čemu bi se razgovaralo nakon što podastru konkretnu novčanu ponudu, a druga da Bayern s nama potpiše ugovor o pravu prvokupa, uplati predujam, a ostavi ga u Osijeku da nastavi igrati u kontinuitetu - izjavio je predsjednik NK Osijek Robert Špehar.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 22:25