Reuters
PRVO OSTANAK, A ONDA...

Europski Osijek - stižu Vranješ, još dva pojačanja, a Babić i Ljubojević ostaju

Svjesni smo da moramo angažirati pojačanja. Vjerujem da ćemo na ljeto vratiti i Juricu Vranješa, a želja je i angažman dva kvalitetna pojačanja - kaže Špehar
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. ožujak 2011. 21:32

Osječani su nakon tmurne jeseni najavljivali proljetno buđenje, skok na tablici i borbu za mjesto koje vodi na euroscenu. No, poslije četiri utakmice realnost je drugačija. Umjesto Europe, u gradu na Dravi razmišljaju kako se udaljiti od opasne zone ispadanja.

Ambicije nisu podignute visoko, a Špehar sigurno neće odustati od onoga što je obećao - stvaranje europskog Osijeka. Stoga se planira dugoročno, ali tko zna hoće li provođenje plana ići glatko, jer zna se da osječka blagajna nije poput švicarskih banaka. Ipak, u klubu su svjesni da treba pokušati zadržati one najiskusnije ( Babić, Ljubojević), uz koje će osječka mladost brže sazrijevati.

- Svjesni smo da moramo angažirati koje pojačanje. Vjerujem da ćemo na ljeto vratiti i Juricu Vranješa, a želja je i angažman dva kvalitetna pojačanja - kaže predsjednik.

Imaju Osječani pravo na planiranje, ali trebaju misliti i na stvarnost. A ona kaže da je opasna zona blizu, na samo tri boda. Stoga u subotu treba svladati Inter za mirniji san.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 22:25