Goran Mehkek/CROPIX
ODGOVOR GOŠKU

Dinamo uzvraća: 'Krivo ste shvatili, nemojte govoriti da je Vaha bezobrazan'

U pismu se kaže kako je Vaha svjestan značenja turnira u Gabeli te da niti u jednom trenutku svojim medijskim istupima nije doveo u pitanje važnost manifestacije
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. siječanj 2011. 09:55

Nakon objave teksta u Sportskim novostima u kojem je Perica Pavlović, prvi čovjek NK GOŠK okrznuo trenera Dinama Vahida Halilhodžića, Dinamo mu je poslao pismo u kojem između ostalog stoji.

“Povodom vaše izjave objavljene u SN u tekstu pod naslovom 'Halilhodžićeva izjava je bezobrazna’, a u kojem su se komentirale izjave trenera Dinama, gospodina Vahida Halilhodžića dužni smo istaknuti kako su izjave gospodina Halilhodžića s vaše strane potpuno krivo interpretirane.”

U pismu se objašnjava kako trener Dinama nije spomenuo niti jedno ime kluba koji sudjeluje na turniru u Gabeli, a da se izjava odnosila na natjecateljske utakmice Dinama. U pismu se kaže kako je Vaha svjestan značenja Memorijalnog turnira Andrije Ankovića u Gabeli te da niti u jednom trenutku svojim medijskim istupima nije doveo u pitanje važnost, ali niti cjelokupnu atmosferu na toj sportskoj manifestaciji. Pismo završava ovom rečenicom:

“Stoga je prilično deplasirano na ovakav način komentirati izjave glavnog trenera Dinama te ga nazivati bezobraznom osobom.”

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 00:21