Vladimir Dugandzic / CROPIX
INCIDENT NA POLJUDU

Dinamo smiruje strasti, u Hajduku tvrde: 'Bandić je natjerao igrače da pjevaju!'

Piše: ArhivaObjavljeno: 26. studeni 2014. 19:32

Dinamo je na svojim službenim stranicama reagirao na današnji incident u Splitu kada su neki neodogovorni pojedinici preskočili ogradu i htjeli 'nešto objasniti' kadetima Dinama. U Zagrebu nisu zamjerili Splićanima, dapače... Dinamovci su napravili lijep potez, pogotovo sada kada su zategnuti odnosi između dva kluba, i zahvalili se Hajduku.

"GNK Dinamo se želi zahvaliti HNK Hajduk na gostoprimstvu i načinu na koji su primili našu delegaciju na danas odigranim utakmicama mlađih kategorija. Također, GNK Dinamo se želi zahvaliti i splitskoj policiji na besprijekornoj organizaciji susreta.

Od dolaska u Split pa do povratka kući Modri su se osjećali izuzetno ugodno i na tome se zahvaljujemo našim sportskim rivalima iz Splita. Nažalost, na kraju utakmice umalo je došlo do incidenta koji osuđujemo jer smatramo kako slavlje djece nakon pobjede na nogometnom terenu ne može i ne smije biti razlog za nasilje nad njima.

Unatoč tome, sigurni smo kako to neće pokvariti ukupni dojam i lijepe uspomene koje naša delegacija nosi iz Splita."

Splitska verzija priče: Kriv je Jozo Bandić!

Hajdukova verzija mini-incidenta na pomoćnom igralištu glasi ovako:

Nakon utakmice koja je bila korektna s obje strane, gostujući trener Jozo Bandić uputio je kadete Dinama da zapjevaju prema navijačima. Toj odluci su se začudili iz ostatka gostujućeg stožera, kao i iz Hajdukovog. Nekoliko navijača reagiralo je na provokaciju mladih igrača Dinama, no ostalo je sve u domeni verbalnog.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 17:29