Drago Sopta/Cropix
FRANCUZ U VESLAČKOJ

Christian Karembeu došao po Matea Pavlovića, zagrebaša žele francuski velikani!

Je li to najava da bi Pavlović ovoga ljeta mogao završiti u nekome od francuskih klubova još se ne može tvrditi, ali direktor Zagreba je potvrdio 'kako je sve moguće'
Piše: Toni RoićObjavljeno: 05. svibanj 2011. 23:10

U četvrtak, na popodnevnom treningu Zagreba u Veslačkoj iznenada se pojavio bivši francuski reprezentativac Christian Karembeu, koji se po završetku karijere bavi menadžerskim poslom. U pratnji Milana Ćalasana, također agenta za kupoprodaju igrača, Francuz je odgledao trening u društvu predsjednika Zagreba Dražena Medića, ali svi su bili zakopčani po pitanju razloga zašto se Karembeu pojavio u Zagrebellu. Ipak, čini se da je u fokusu pažnje bio mladi Zagrebov reprezentativac Mateo Pavlović, kojeg u Kranjčevićevoj trenutačno drže najvrednijim igračem na kojem se želi zaraditi možda i rekordni iznos u povijesti kluba.

Karembeu surađuje uglavnom s francuskim klubovima, a dobre relacije ima s Bordeauxom i Parisom SG. Je li to najava da bi Pavlović ovoga ljeta mogao završiti u nekome od francuskih velikana još se ne može tvrditi, ali direktor Zagreba Vincenzo Cavaliere je potvrdio “kako je sve moguće i kako je Pavlović zaista na prodaju ako bi došla zadovoljavajuća ponuda”.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 11:00