Damir Krajač/CROPIX
MOLE NAVIJAĆE ZA POMOĆ

Čačić uoči Maribora: Za ovo se pripremamo kao da nema uzvrata. Premije? Ne znam...

Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 21. kolovoz 2012. 15:03

- Za ovo se pripremam kao da nema uzvrata - jasan je stav Ante Čačića uoči prve utakmice play offa Lige prvaka koju Dinamo u srijedu (20.45) igra s Mariborom na Maksimiru. Nepoznanica između protivnika nema. Blizina Maribora i Zagreba otkriva sve mane i vrline.

- Pratimo se i nema tu prostora za neka iznenđenja - naglasio je trener Dinama koji bi se zadovoljio bilo kakvom pobjedom bez primljenog gola.

- A do nje ćemo probati stići dominacijom. Maribor je ekipa koja ima disciplinu. Ne krasi je pojedinačna kvaliteta, ali imaju jasnu koncepciju i viziju. Kompaktni su i disciplinirani - opisao je Čačić svog protivnika. Što se njegove momčadi tiče neće biti Krstanovića, Tomečaka i Kovačića koji su ozlijeđeni. Svi ostali su spremni za podvig. Ulazak u Ligu prvaka donosi ugled, ali i prijeko potrebnu financijsku injekciju iz Uefe.

- Premije? Iskreno, ne znam. Postoji pravilnik i mislim da se nije mijenjao proteklih godina - kazao je Čačić koji je pozvao navijače Dinama da naprave dobru atmosferu, a pozivu se pridružio i Ivan Kelava u ime svlačionice.

- Dižemo se iz utakmice u utakmicu. Dobri smo - otkrio je vratar Dinama koji nema posebne pripreme za dvoboj s Mariborom.

- Riješili smo se teških gostovanja i puni smo samopouzdanja. Moramo biti koncentrirani - zaključio je Kelava.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 11:04