Tom Dubravec/CROPIX
NE ŽELE PRODAVATI

Brbić u Londonu pregovara sa sponzorima: 'Danas Hajduk ima sve osim novaca...'

Hajduk ima perspektivnu momčad, ima mlade igrača spremne izložiti tržištu. Ima i pozitivnu atmosferu, kako u samom klubu, tako i na tribinama. Samo nema novaca...
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 11. studeni 2012. 16:00

Predsjednik Hajduka Marin Brbić uhvatio se zahtjevnog posla, rješava kariku koja nedostaje Bijelima. Brbić je proteklog tjedna u velikoj tajnosti dva dana boravio u Londonu gdje je razgovarao s potencijalnim sponzorima za splitski klub.

Nije prodaja igrača bila tema njegovog putovanja, već isključivo pregovori s potencijalnim sponzorima. Kakav će biti epilog razgovora s 'poslovnim ulagačima', zasad na Poljudu nitko ne želi ni slova prozboriti.

- Ma nije to ništa bitno - pokušao je Brbić okrenuti razgovoro na neku drugu temu.

- Od svakog posla može biti pogodak, a možda se i ništa ne dogodi.

Tko su potencijalni sponzori, ostaje tek u sferi nagađanja, jer to je za hajdukovce 'zakonom zabranjeno iznijeti javnosti'. Nije ni čudno s obzirom u kakvim se problemima Bijeli nalaze. Ali Brbić u pregovorima oko sponzorstva ipak ima i dobrih aduta koje može ponuditi potencijalnom investitoru. Jer, Hajduk danas ima perspektivnu momčad, ima mlade igrača spremne izložiti tržištu. Ima i pozitivnu atmosferu, kako u samom klubu, tako i na tribinama. Premda su Bijeli drugi u HNL-u, njihov je plasman visoko iznad očekivanja prije početka sezone, a navijači takav doseg cijene brojnim dolaskom na svaku utakmicu Bijelih. Hajduk ima sve osim sponzora koji će pružiti dodatnu dimenziju, dati slobodu razmišljanja u stvaranju ekipe za budućnost. Pravog, golemog sponzora čiji bi angažman ove zime sačuvao jednog igrača od prodaje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 03:51