Admir Buljubašić/CROPIX
SVE MAMIĆEVI LJUDI

'Biser' iz HNS-a - Stipe Gabrić Jambo je član komisije za međunarodne odnose!?

Romeo Jozak, direktor Dinamove škole, promoviran je u šefa Stručne komisije. Ona se godinama nije sastala, još od 2006. kad je nastao lom prilikom izbora Bilića
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 22. veljača 2011. 17:15

HNS je jučer napokon objavio sastav komisija koje su izglasane na dvije sjednice Izvršnog odbora. Markovićeva vlada u njih je uglavnom stavila ljude koji ih podržavaju, a na čelo najčešće kadrove bliske Zdravku Mamiću. U oko upada da Davor Šuker nije predsjednik Komisije za međunarodne odnose, na toj je funkciji ostao Damir Vrbanović, a Zlatna kopačka ima status člana. I to u kakvom društvu, tu su još Zoran Mamić, Robert Špehar, Zorislav Srebrić te, vjerovali ili ne - Stipe Gabrić Jambo. Za koji li će sektor internacionalnih kontakata Jambo biti zadužen? Možda za BiH i Srbiju?

Romeo Jozak, direktor Dinamove škole, promoviran je u šefa Stručne komisije. Ona se godinama nije sastala, još od 2006. kad je nastao lom prilikom izbora Slavena Bilića. No, danas je ne čine stručnjaci s velikim trofejima, unutra su direktor mlađih uzrasta HNS-a Martin Novoselac, te Nenad Pralija, Miroslav Žitnjak i Stjepan Cvek. Istodobno, Ivo Šušak prvi je među članovima Trenerske komisije, društvo mu prave Ćuk, Požega, Buljan, Vučević, Stilinović, Marčec, Čulumović i Mihačić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 22:23