Nikola Vilić / Cropix
SPLITSKI MAD MAX

Alkoholizirani Križanac divljao ulicama i tri puta prošao kroz crveno pa završio u policiji!

U srijedu oko 23 sata patrola policije zaustavila je Križanca nakon što je u Ulici Matice hrvatske i u Velebitskoj ulici na čak tri križanja prošao kroz crveno svjetlo na semaforu
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 04. ožujak 2011. 10:25

Nogometaš Splita Ivica Križanac zbog vožnje pod utjecajem alkohola noć sa srijede na četvrtak proveo je u policijskoj postaji.

U srijedu navečer oko 23 sata patrola prometne policije zaustavila je bivšeg hrvatskog reprezentativca nakon što je u Ulici Matice hrvatske i u Velebitskoj ulici u Splitu na čak tri križanja prošao kroz crveno svjetlo na semaforu.

Kada su policajci napokon zaustavili Križanca navodno mu je izmjereno čak 1,8 promila alkohola u krvi zbog čega je do otrežnjenja zadržan u postaji.

U PU splitsko-dalmatinskoj nismo mogli dobiti službenu potvrdu kako je riječ o Križancu, ali je potvrđeno da je vozač BMW-a rođen 1979. godine zbog ugrožavanja sigurnosti na cesti isključen iz prometa te je pritom utvrđeno da je vozio u alkoholiziranom stanju.

Križanac inače vozi bijelog BMW terenca. Protiv Križanca pokrenuta je prekršajna prijava u skladu sa Zakonom o sigurnosti na cestama zbog vožnje pod utjecajem alkohola i zbog nepoštivanja prometnih propisa.

Pralija: Klub stoji iza njega

- Križanac je napravio propust. Dogodilo se, pogriješio je. S klubske strane bit će kažnjen novčano, ali ni kao sportski direktor kluba i kao bivši igrač ne želim ga zbog toga osuđivati. Klub stoji iza njega, greška se svakome može dogoditi, kazao je Nenad Pralija jutros pred novinarima.

Pralija je potvrdio da će sa svim igračima u karantenu u Solin. A na pitanje hoće li Križanac igrati, trener Katalinić je kazao da će igrati najbolji.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 02:26