Tom Dubravec / Cropix
PROGOVORIO ZA MEDIJE

Ivica Križanac: Nikoga nisam ubio, a 'ispeglali’ su me svi osim Glasa koncila

Nakon ova četiri mjeseca drago mi je da sam izabrao Split. Kad sve podvučeš, čitava polusezona stat će u ovu utakmicu s Interom - rekao je sjajni stoper Splita
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. travanj 2011. 12:00

Siječanjska turbo senzacija kad je Ivica Križanac umjesto u Poljudu završio u Parku mladeži, umjesto Hajdukova navukao Splitov dres, odavno je izgubila taj prizvuk. Iskusni Omišanin stopio se s okolinom i pokazao kakav je profesionalac, tako da se već zaboravilo na onu avanturu s prolascima kroz crveno svjetlo na semaforima, koja je danima zaokupljala pažnju javnosti.

- Pogriješio sam, ali nikoga nisam ubio i nikome ništa nažao nisam učinio. Mediji su me dobro ispeglali, jedino nisam dobio tretman u Glasu koncila. Mislim da to nije bilo u redu prema meni, otkako se profesionalno bavim nogometom, to mi je bila prva kazna.

Zbog svoga mira od tada je odlučio ne govoriti za medije, posvetio se sebi i Splitu, a učinak na terenu pokazao je svu njegovu veličinu.

- Zadovoljan sam kako sam odigrao, ali to je više pitanje na koje bi mogao odgovoriti šef Katalinić. Nakon toliko godina provedenih u inozemstvu, rekao bih da sam se brzo priviknuo na našu ligu. Nakon ova četiri mjeseca drago mi je da sam izabrao Split. Kad sve podvučeš, čitava polusezona stat će u ovu utakmicu s Interom. Lako neće biti, ali prednost je na našoj strani. Imamo dva boda više i nemamo potrebu srljati.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 14:31