Vladimir Dugandžić / Cropix
STANKO POKLEPOVIĆ:

'Ako ćemo igrati loše kao u Rusiji, pobjeda u Vinkovcima ne bi trebala biti upitna'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 23. listopad 2010. 15:59

Danas je na Poljudu, prije polaska za Slavoniju, upriličena konferencija za novinare na kojoj je trener Hajduka Stanko Poklepović najavio susret kod Cibalije (nedjelja, 18 sati).

Najvažnija i najlošija vijest je ozljeda Jurice Buljata. Rame je stradalo protiv Zenita, a čini se da je situacija ozbiljnija nego se isprva mislilo. No, točnu sliku dat će detaljnije pretrage, svakako, neće ga biti uz Bosut.

Bijeli poslijepodne lete za Osijek, a trener je na početku malo "bocnuo" novinare koji nisu baš bili prezadovoljni igrom u četvrtak.

- Volio bih da opet odgramo "blijedo" kao protiv Zenita, a s takvom igrom bi slavili u Vinkovcima. Imamo poteškoća, ali smo i kompletni.

Iako je u Špacinoj projekciji sezone u Vinkovcima bio upisan samo bod, strateg bijelih kaže:

- Svejedno ćemo tražiti pobjedu. Mi se ne smijemo maknuti s ove pozicije na ljestvici. Moramo držati korak s Dinamom, a na proljeće ući u završnu borbu za naslov prvaka.

Dobra vijest je da je Hrvoje Vejić normalno trenirao pa ga se očekuje u početnom sastavu. Ibričić i Anas ne mogu igrati, a umjesto njih će istrčati Čop i Trebotić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
07. listopad 2024 03:20