Zagreb, 250910.Nogometna utakmica 9.kola 1. HNL izmedju NK Lokomotiva i NK Dinamo.Na slici: zbog kise odgodjena utakmica za 24 sata. Na terenu su izasli sudac utakmice Marko Matoc i kapetani Tomislav Havojic i Igor Biscan kapetan Dinama skroz desno.Foto: Drago Sopta / CROPIX
 Drago Sopta / CROPIX
POTOP U MAKSIMIRU

Halilhodžić nakon odgode: 'Nisam oduševljen, imat ćemo dan odmora manje za PAOK'

Formalnosti su obavljene u 18 sati, kada je Matoc ponovo u pratnji kapetana na travnjaku loptu bacio desetak puta, a ona niti jednom nije odskočila
Piše: Hrvoje TomićObjavljeno: 25. rujan 2010. 21:54

Nogomet je jučer u Maksimiru bio stran pojam. Umjesto nogometnoj 10-ak gledatelja na maksimirskom zdanju umalo je svjedočilo vaterpolskoj utakmici. Već oko 17 sati bilo je jasno da će dvoboj Lokomotive i Dinama biti odgođen. Na travnjak su u pratnji suca Matoca izašli kapetani Bišćan i Havojić, dok su se obje momčadi zagrijavale na travnjaku ispod južne tribine.

Sudac Matoc nije pogriješio, odgoda je bila najbolja opcija. Formalnosti su obavljene u 18 sati, kada je Matoc ponovo u pratnji kapetana na travnjaku loptu bacio desetak puta, a ona niti jednom nije odskočila.

- Nisam oduševljen odgodom utakmice, jer gubimo dana odmora uoči europskog nastupa u Solunu. Ipak, nema smisla igrati u ovakvim uvjetima, veća je i mogućnost ozljeda - kazao je kratko Vahid Halilhodžić, čiji su igrači umjesto dvoboja odradili trening.

- Poštujem odluku o odgodi utakmice, nije bilo uvjeta za normalnu utakmicu - slaže se i Ferenčina.

Linker
06. listopad 2024 16:21