NEMA PRITISKA

Hajdukovci se opuštaju u Dugopolju: 'Bilo je ugodnije kada je grad živio s Hajdukom'

Piše: ArhivaObjavljeno: 01. prosinac 2010. 16:01

U svlačionici Hajduka vlada umjereni optimizam. Igrači se ne razbacuju velikim izjavama i ne najavljuju sigurnu pobjedu.

- Možemo obećati samo da ćemo se boriti - kaže stoper Mario Maloča. Hajdukovci drže da je AEK slabija momčad od Zenita i Anderlechta.

I u Ateni su dokazali da se s njima mogu nadigravati. Međutim, Grci su dobili tu utakmicu, a i bodovno su u boljoj poziciji od Hajduka.

- Na Poljudu će biti drugačija utakmica od one u Ateni. Mi ćemo napadati, a AEK s novim trenerom Jimenezom ionako igra dosta opreznije. Ako zabijemo prvi gol, bit će nam puno lakše.

Maloča priznaje da je neobična situacija u kojoj nema euforije i pritiska koji prati europske utakmice.

- Ugodnije je kad cijeli grad živi s Hajdukom, ali sad je atmosfera drugačija i možemo je promijeniti samo pobjedama.

U Dugopolju zalet za napad na Grke

Prije utakmice sa AEK-om hajdukovci su preselili u karantenu u Dugopolje u hotel Katarina. Pobjeda danas protiv AEK-a sve može preokrenuti nabolje te vratiti pobjedničku euforiju.

Protiv Grka treba tražiti šansu da se ostvari čudo u Belgiji, u Bruxellesu 15 dana poslije. Plasman na drugu poziciju u G skupini ostavio bi otvorenom euro-scenu i u veljači! Po nama, a to je smatrao i bivši trener Stanko Poklepović, baš to bi bio najljepši poklon klubu za 100. rođendan. Tome nije ravna ni titula prvaka (ionako bi zlobnici rekli da je svečarski darovana), ni prijateljsko gostovanje Barcelone.

Linker
25. rujan 2024 04:39