AFP
POTRESI U AEK-U

Hajduk u Ateni čekaju navijači koji ne podnose Bajevića i igrači koji se međusobno tuku

Treneru Dušanu Bajeviću navijači ne mogu mu oprostiti što je 1996. iz AEK-a otišao u Olympiacos. Iako se to dogodilo prije 14 godina, on je za njih i dalje izdajica...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. rujan 2010. 21:37

“Kidajte mreže, dostignite slavu, pobjedu, pobjedu, pobjedu” - riječi su himne AEK-a kojima će najžešći navijači Grka, skupina Original 21, zasigurno dočekati splitske Bijele u četvrtak. Gdje god igrali, Atenjani imaju podršku svojih navijača koji jako mnogo pomažu, no istodobno i odmažu.

Stanje u AEK-u, naime, nije idealno. Dio problema proizlazi iz sukoba spomenutih navijača i trenera Dušana Bajevića koji nikako da usuglase mir.

- Ne mogu mu oprostiti što je 1996. iz AEK-a otišao u Olympiacos. Iako se to dogodilo prije 14 godina, on je za njih i dalje izdajica. Prošle su ga sezone navijači iz Original 21 fizički napali, a ne miruju ni ove godine. Nakon što je AEK prvenstvo otvorio porazom, u petak su se skupili pred kampom u kojem momčad trenira i vrijeđali igrače - govori nam naš informator iz Grčke koji je sjajno upućen u stanje u AEK-u.

- Bilo je i problema među igračima, prošle se godine dogodio fizički obračun između Djebboura i Scoccoa, no to je sada, čini se, stvar prošlosti. Glavnu riječ u svlačionici vode kapetan Kefas te Dellas i dokapetan Liberopoulos, ova dvojica iskusnih igrača u AEK-u odrađuju posljednju sezonu u karijeri. Neko vrijeme je Djebbour bio u Bajevićevoj nemilosti jer je odbijao potpisati novi ugovor, sada je u istoj situaciji Argentinac Blanco.

Linker
06. listopad 2024 12:29