Srđan Vrančić / CROPIX
MODRI UVJERENI U PROLAZ

Golman Eduardo čeka pun Maksimir: 'Navijači, kada vidite kako igramo doći ćete'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 16. srpanj 2014. 09:29

Junaci Dinamove pobjede bili su Domagoj Antolić i El Arabi Hilal Soudani. Strijelac drugog modrog pogotka, koji je zapečatio sudbinu Žalgirisa, Antolić kazao nam je:

- U prvih 45 minuta nismo uspjeli probiti njihov blok. Dobro su stajali na terenu, mi smo bili spori u dodavanjima. Nakon našeg pogotka sve se otvorilo, možemo žaliti za većom gol razlikom.

Soudani je pak u 15. minuti stigao do modre klupe, te pojeo komadić banane. Objasnio je zašto: - Znate da je ramazan, pa sam u tom trenutku otišao nešto pojesti... Pobijedili smo i zadovoljan sam, vjerujem da će to biti dovoljno za uzvrat.

Luis Ibanez tvrdi da je Dinamo igrao dobro. - Sretni smo što kod kuće nismo primili pogodak. Odigrali smo pravu utakmicu i vjerujem u naš prolaz.

Da je 2:0 dosta za prolaz misli i hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović.

- Igrali smo odličnu utakmicu, baš onakvu kako smo se dogovorili u svlačionici. Mislim da nas Žalgiris ne može iznenaditi u Vilniusu, ovih 2:0 bit će dovoljno za prolaz.

Vratar Eduardo je također kazao kako je Dinamo odradio vrlo dobru nogometnu večer uz jedan dodatak:

- Znate, nikad nije dovoljno, ova dva gola razlika su lijepa stvar, ali i u Litvi nas očekuje sigurno teška utakmica. Vidim da nije bilo puno gledatelja, ali vidjet ćete da ćemo ih mi svojim dobrim igrama pozvati te da će ih ubuduće dolaziti više.

Branič Žalgirisa Andro Švrljuga je kazao kako su Modri bili bolji.

- Dinamo je zasluženo pobijedio. Mi smo se dobro držali do prvog pogotka u našoj mreži, a onda smo počeli padati. Kakve su nam šanse u uzvratu? Mi smo sportaši i vjerujem da možemo uspjeti iako je Dinamo favorit...

Linker
24. rujan 2024 13:24