CROPIX
ODUŠEVLJENJE I RAZOČARANJE

VELIKI POTEZ SLOVENSKOG ŠEFA NAKON ŠOKANTNE UTAKMICE 'Osobno mu se zahvaljujem zbog žrtve!'

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 15. srpanj 2016. 00:43

U prvom susretu drugog pretkola Europske lige nogometaši Hajduka su na gostovanju u Rumunjskoj odigrali 2:2 protiv CSMS Iasija izborivši remi nakon što su gubili 0:2.

Marijan Pušnik, trener Hajduka, mogao je biti zadovoljan nakon susreta u kojem je njegova momčad na poluvremenu gubila s 2:0, pa u posljednjim sekundama izborila remi uoči uzvrata.

- Priznajem, sreća i greška Grahovca nas je spasila. Mi smo počeli utakmicu katastrofalno loše. Igrali smo tko će više puta dodati Iasijevim igračima. Neki su naši mladi, malo su se uplašili. Oni mogu puno više i to će pokazati u idućim utakmicama. Ali im od srca čestitam da su se digli poslije 0:2. Ohandza? On je izvrstan igrač, ali je bio osam mjeseci ozlijeđen, polako ga vraćamo u život. Osobno mu zahvaljujem što se žrtvovao, on je tražio da igra. Nisam ga mislio ni povesti, ali on je rekao da može. Takav karakter igrača Hajduk treba. Na kraju je rezultat realan, ali to je samo prvo poluvrijeme. Čeka Iasi teška utakmica u Splitu, bit će više gledatelj nego ovdje.

Nicolo Napoli, trener Iasija bio je razočaran nakon pobjede ispuštene u 94. minuti.

- Mi smo zaslužili puno više od 2:2, tražili smo kontranapad od samog početka... Imali smo 2:1 i darovali smo im izjednačenje. To daje drugačiju sliku na ovaj meč. Ništa nije gotovo, vidjet ćemo se u Poljudu. Vjerujemo da sve može dobro izaći za nas. Hajduk? Najbolji je bio kapetan (Vlašić op. a.). U Poljudu neće igrati publika, nego igrači. Mi smo spremni, ne plašimo se.

Golove za rumunjski sastav zabili su Andrei Cristea (19) i Gianmarco Piccioni (23), dok su strijelci za Hajduk bili Franck Ohandza (48) i Ahmed Said (90+4).

Uzvratni susret je 21. srpnja na stadionu Poljud.

Koji je europski domet Hajduka ove sezone?

Skupina Europske lige

Četvrto pretkolo kvalifikacija

Treće pretkolo

Ispast će od Iasija


Ahmed Said GOAL - CSMS Iasi (Rou) 2-2 Hajduk... by football365life

Tko će od hrvatskih klubova ove sezone napraviti najbolji rezultat u Europi?

Dinamo

Rijeka

Hajduk

Lokomotiva

Linker
23. rujan 2024 21:23