Vladimir Dugandzic /Hanza Media / CROPIX
POLJUD JE NEŠTO SASVIM DRUGO

KAPETAN HAJDUKA: 'Skupili smo glave' NAJBOLJI IGRAČ IASIJA: 'Neka se plaše oni koji idu u rat'

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 15. srpanj 2016. 11:56

Hajdukov talent Nikola Vlašić sa 4,5 milijuna i Tino Sven Sušić sa 3,5 milijuna eura procijenjene vrijednosti nadmašuju svojom cijenom kompletnu ekipu Iasija!

Dodamo li još i Lovru Kalinića sa 3,0 milijuna eura, na koliko ga cijeni Transfermarkt, dolazimo do svote koja je gotovo dvostruko veća od rumunjske momčadi. Trojac Hajduka vrijedi 11,0 milijuna eura, a cijeli Iasi tek 6,7!

Na terenu to i nije igzledalo tako, ali Hajduk na kraju može biti zadovoljan s konačnih 2:2 uoči uzvrata, tim više što je do izjednačenja došao u posljednjim sekundama. Svjestan je toga i mladi kapetan Nikola Vlašić.


Ahmed Said GOAL - CSMS Iasi (Rou) 2-2 Hajduk... by football365life

- Nije lako nakon 0:2 na gostujućem terenu, skupili smo glave u svlačionici na poluvremenu i tražili ideju kako doći do toga da mi postignemo gol. Sad imamo šansu pozvati navijače da nas podrže i bit će prava utakmica i da zajedno uđemo u sljedeće kolo. Trener nas je ohrabrio, rekao je da mi možemo i mi smo ga poslušali.

Razočaran je s druge strane bio strijelac drugog gola i najbolji igrač Iasija Gianmarco Piccioni.

- Zaslužili smo mnogo više i razočaran sam. U Splitu ćemo pokušati ostvariti što nam je ovdje nezasluženo izmaknulo. Nije nas strah Splita, mogu se plašiti oni koji idu u rat, ne u sportsku utakmicu. To će za nas biti izazov, ništa nije izgubljeno. Hajduk igra bolje kod kuće, a mi u gostima.

Koji je europski domet Hajduka ove sezone?

Skupina Europske lige

Četvrto pretkolo kvalifikacija

Treće pretkolo

Ispast će od Iasija

--------------------------------------------------------------------------------

Bruno Marić sudi Cibaliji i Hajduku

U nedjelju, 17. srpnja Hajduk kreće s nastupima u novoj sezoni MAXtv Prve lige. Bijeli na startu putuju u Vinkovce na noge novom prvoligašu Cibaliji.

Početak utakmice zakazan je za 21 sat, a sudit će je Bruno Marić iz Daruvara. Pomoćnici će mu biti Sanja Rođak Karšić iz Podravskih Sesveta i Goran Loparac iz Sladojevaca. Četvrti sudac je Igor Križarić iz Čakovca. Delegat susreta je Ante Vučemilović iz Osijeka, a kontrolor Igor Pristovnik iz Zagreba.

Linker
23. rujan 2024 10:44