Ante Cizmic / CROPIX
DJEČJE BOLESTI

VIDEO: ŠTO SE DOGAĐA S HAJDUKOVOM OBRANOM? Na pripremama odlični, u Europi raspad sistema

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 15. srpanj 2016. 12:57

Pripremajući se za Iasi, momčad Marijana Pušnika odigrala je osam prijateljskih utakmica i pritom ostvarila učinak od pet pobjeda, dva neriješena rezultata i jednog poraza.

Ostvarena gol-razlika na pripremama iznosila je +9, odnosno 12 postignutih i samo 3 primljena pogotka. Ono što je zapravo najviše veselilo Hajdukov stručni stožer jest podatak da Bijeli u posljednje tri utakmice (Split, Slavia i Junak) nisu primili pogodak.

Kako god, odmah na startu utakmice u Rumunjskoj vidjelo se da Hajdukova obrana nikako nije besprijekorno posložena, što je iskusni domaćin iskoristio i bez problema došao do opipljivije prednosti.

Inače, Pušnikovi igrači postigli su 1,5 zgoditak po susretu. Tijekom priprema trener Pušnik koristio je 47 igrača od čega je njih 17 upisalo jedan nastup.

CSMS Iasi prvi put zaigrao u Europi

Iasiju je utakmica protiv Hajduka bila prva u europskim natjecanjima. Klub koji se prije zvao Politehnica, a sada CSMS Iasi nikada nije igrao u kontinentalnom natjecanju pa je ovo bio povijesni događaj za grad i klub, stoga i ne čudi odlična posjeta.

Domaći navijači pohrlili su na stadion Emil Alexandrescu na istoku Rumunjske. Za tu prigodu tiskali su majice i šalove koji su bili pola u bojama Hajduka, a pola Iasija.

Koji je europski domet Hajduka ove sezone?

Skupina Europske lige

Četvrto pretkolo kvalifikacija

Treće pretkolo

Ispast će od Iasija

Linker
23. rujan 2024 23:30