Boris Kovačev / Cropix
MODRI SLOŽNI

Dinamovce su skupo koštale velike pogreške: 'Dobro smo počeli, ali uništili su nas jeftini golovi Arsenala'

Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 25. studeni 2015. 09:40

Nema dvojbe o zaslugama Arsenala za pobjedu u Londonu. I svlačionica Dinama priznaje kako ih je domaćin potpuno nadigrao i zasluženo si otvorio opciju ostanka u Ligi prvaka na proljeće.

- Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, u nekim trenucima bili smo na visokoj razini, ali ako gledamo svih 90 minuta, onda je njihova pobjeda u potpunosti zaslužena - kazao je kapetan Domagoj Antolić, koji nije bježao od činjenice da je Dinamo "počastio" Arsenal svojim pogreškama.

- Ponovno smo primili vrlo jeftine golove, ali to je ta razina u kojoj se svaka pogreška kažnjava.

U najavi utakmice Ivo Pinto je kazao kako će momčad dati sve od sebe da napravi rezultat.

- Nažalost, nešto se pita i Arsenal, koji je danas bio jako dobar i treba biti realan pa priznati da su bili bolji i zaslužili ovu pobjedu. Na nama je raditi još više i smanjiti što više pogreške koje su nas i danas koštale - rekao je desni bek.

I Marko Rog je ponovio dio o školi, ali i dodao dozu žaljenja zbog nekoliko poluprilika s početka utakmice, a koje su mogle odvesti utakmicu u drugi smjer.

- Dobro smo počeli i do tog smo gola bili na prihvatljivoj razini. No, onda je u svega nekoliko minuta stigla kazna nakon koje je bilo nemoguće vratiti se u ritam. Pred nama je dugo vrijeme u kojem se mora raditi kako bi razdoblja dobre igre, a koja smo pokazivali i protiv Arsenala, produžili na što duže - izjavio je Marko Rog.

S druge strane, veselje i osmjesi na licima igrača Arsenala. Pobjeda protiv Dinama skinula im je teret s leđa i sada se lakše diše.

- Bili smo odlični. Kupili smo si priliku za Grčku, i sada je na nama da je iskoristimo. Mislim da igramo odličan nogomet, a kada nam se vrate ozlijeđeni igrači, bit će to sasvim druga dimenzija - kazao je Hector Bellerin.

Linker
22. rujan 2024 14:21