TRANSFER NA POMOLU

Club Brugge lud za Hrvatima: Propao im Pletikosa, sada žele Gorana Blaževića!

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 29. siječanj 2013. 12:37

Stigao je odgovor na pitanje zašto se Goran Blažević hitno priključio momčadi u Beleku. Club Brugge zainteresiran je za vratara Bijelih i skaut belgijskog prvoligaša u nedjelju navečer tajno je gledao susret Hajduka i Dinama Minsk. Gdje se skrio ipak je ostala enigma s obzirom da se utakmica igrala na terenu bez tribina i bilo kakvih sjedećih mjesta.

U svakom slučaju Club Brugge na vratima ima 31-godišnjeg Srbina, Bojana Jorgačevića, nekadašnjeg vratara Rada. Blažević kao pojačanje konkurencije u nekadašnjem prvaku Belgije ili zamjena za Jorgačevića? Belgijanci tek gledaju Blaževića, a utakmica protiv Dinama iz Minska bila je važna zbog spoznaje da je vratar Bijelih spreman, da je prebrodio ozljedu. Belgijski skaut nije se javio Hajduku, posao je stoga i dalje na čekanju.

Bruggeov interes za Blaževića naglo se 'zahuktao’ nakon što je Belgijancima propao posao oko dovođenja 'vatrene’ jedinice Stipe Pletikose, s kojim su mislili barem na sezonu-dvije riješiti svoje vratarske probleme. No, Rostov je odbio ikakvu mogućnost Pletikosina odlaska, a da mu opcija ostanka u Rusiji bude dodatno prihvatljivija, poprilično mu je 'podebljao’ ugovor i navijestio mogućnost funkcije u klubu akon završetka vratarske karijere. Brugge je morao prihvatiti takav rasplet i, čini se, okrenuo se - Blaževiću!

Linker
22. rujan 2024 20:35