Jakov Prkić / Cropix
TRI SPASONOSNA MILIJUNA

Hajduk prihvatio Parminu ponudu, ali Radošević nije siguran: 'Imamo više opcija...'

Parma nije slučajno izabrala Radoševića. Pratili su ga mjesecima. Imaju svaku njegovu utakmicu snimljenu, svaki detalj o njemu znaju - kaže naš talijanski izvor
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 16. siječanj 2013. 22:30

Josip Radošević nije igrao protiv Brotnja. Nije ni razgovarao s medijima. Velika je gužva oko Radoševića. Gužva hrvatskih, ali i inozemnih medija. Svi se pitaju "ide li u Parmu", a konkretnog odgovora nema. Transfer je blizu realizaciji, jer i predsjednik Bijelih Marin Brbić jasno je dao odgovor na pitanje "je li moguće da Radošević ne bude u avionu za Tursku".

- Moguće je da ne bude u zrakoplovu s momčadi - kazao je Brbić.

U četverokutu Hajduk - agencija Nova meta - Parma - Radošević pokrivena su tri kuta. Hajduk, agencija i Parma su se dogovorili. Hajduku ide 2 milijuna eura odmah, a potom još milijun eura u lipnju ove godine bez ikakvih uvjeta glede nastupa igrača. Ogroman novac smiješi se Bijelima, ali još uvijek Josip Radošević nije dao pristanak na transfer.

- Radošević još važe između nekoliko ponuda - kažu naši talijanski izvori.

Slično kao i Vukušić prošlog ljeta kada je prelazio u Pescaru, tako i Radošević stavlja ponudu Parme na preciznu vagu. I financijski i statusno. Prihvatiti već danas ponudu iz Parme ili čekati neki unosniji ugovor, možda u većem klubu? To su pitanja s kojima se bori Hajdukov reprezentativac Radošević.

- Parma nije slučajno izabrala Radoševića. Pratili su ga mjesecima. Imaju svaku njegovu utakmicu snimljenu, svaki detalj o njemu znaju - kazao nam je naš talijanski izvor.

Linker
21. rujan 2024 21:30