RASTANAK SA SPLITOM

Braća Sharbini se oprostila: Anas odlazi u S. Arabiju, Ahmad na trening Istre!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. srpanj 2012. 18:31

Gdje je Anas Sharbini i kada će uslijediti realizacija ponuđene posudbe u Saudsijsku Arabiju - upitali smo predsjednika Hajduka, Marina Brbića.

- Anas je u petak bio u Rijeci - odgovorio je Brbić.

Nije lako na Poljudu probiti informacije, pa iako je zadnja vrijest s početka tjedna glasila 'Anas odlazi na jednogodišnju posudbu’, najnovija koja je izašla s Poljuda glasi: 'Anas ide na probu’.

- Da, istina je, Anas je dobio dozvolu kluba za odlazak na probu. Ali javnost ne treba znati ime kluba - dodao je Brbić.

Znači li to da će Hajduk odustati od ideje posudbe Anas u Saudijsku Arabiju, uz što ide i produljenje ugovora sa splitskim klubom?

- Ne, sve su opcije kod Anasa otovorene. Hajduk želi napraviti transfer, ali ništa nije isključeno. Ni posudba, ni produljenje ugovora.

Što je sa statusom starijeg brata Sharbinija, Ahmada?

- Rješenje stiže sredinom sljedećeg tjedna - kazao je Brbić i dodao:

- Imamo odličnu komunikaciju s Jamalom Sharbinijem i vjerujem da ćemo pronaći pravo rješenje.

Danas će se pak na treningu Istre 1961 pojaviti i Ahmad Sharbini. Kako sugeriraju najave iz kluba, stariji Sharbini je utanačio sve uvjete sporazumnog raskida ugovora s Hajdukom, koji nije potpisan samo radi poznatih događanja oko imenovanja novog predsjednika kluba. Sada je Ahmad dobio pismenu dozvolu da od nedjelje može trenirati s Istrom 1961, a u ponedjeljak će predsjednik Brbić potpisati raskid ugovora. Tako bi se taj centralni napadač mogao naći u konkurenciji za drugo kolo s obzirom da je do utorka moguće registrirati igrače za slijedeće utakmice.

Linker
22. rujan 2024 00:52