AFP
PLANIRALI NAPRAVITI KAOS

Boysi u Crnoj Gori pali s metalnim šipkama, palicama i falsificiranim ulaznicama

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 19. kolovoz 2015. 19:30

Dinamo večeras igra utakmicu doigravanja za ulazak u skupine Lige prvaka protiv Skënderbeu na Elbasan Areni, a manja skupina Bad Blue Boysa je tijekom dana otputovala prema Albaniji kako bi podržala svoj klub.

Ipak, kao što to inače biva kad su Dinamovi navijači u pitanju, ni ovog puta nije moglo proći bez problema. U jutarnjim satima pojavila se skupina navijača u Vraćenovićima, inače graničnom prijelazu između Crne Gore i BiH, a upravo na njih hrvatska je policija upozorila crnogorsku.

Čim su stigli na granicu oduzeta su im pirotehnička sredstva te nekoliko metalnih šipki i palica koje su imali u svom posjedu, ali nitko nije zadržan u stanici s obzirom da nitko nije htio otrkiti identitet osobe čije su te stvari bile. Stotinjak navijača putovalo je kombijima i automobilima, a njih je policija potom otpratila do Božaja, graničnog prijalza između Crne Gore i Albanije, gdje je došlo do nove zavrzlame.

Naime, navijači su imali krivotvorene ulaznice za utakmicu, a tijekom večernjih sati očekuje se i njhov povratak u Hrvatsku. Trenutačno se nalaze međugraničnom prostoru, a policija Crne Gore čeka da ih opet isprati nazad do Vraćenovića.

Linker
22. rujan 2024 16:25